سه شنبه 18 اردیبهشت 1403

تهران‌گردی با رویکرد معماری

بازدید تهران‌گردی با رویکرد معماری به همت انجمن علمی – دانشجویی مهندسی معماری روز ‌شنبه ۲۷ آبان ماه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ، بازدید تهران‌گردی با رویکرد معماری به همت انجمن علمی – دانشجویی مهندسی معماری برگزار شد و راهنمای این بازدید، محمدمهدی شرافت‌پیما، مدرس دروس مرتبط با رشته مهندسی معماری بود.
در این گردش تخصصی دانشجویان علاوه بر بازدید از موزه پست، برداشت‌های معمارانه خود (اسکیس) از سردر باغ ملی را ثبت کرده و موزه ، کتابخانه ملک و کاخ شهربانی قدیم مقاصد دیگری بود که از آن‌ها بازدید شد.
بررسی تاریخچه معماری بناهای عمومی تهران و نسبت آن با تاریخ مدرنیزاسیون کشور، روایت انطباق معماری محلی با کاربری‌های وارداتی و بررسی سبک‌های مختلف معماری ، شیوه‌ها و مصالح استفاده‌ شده ازجمله مباحث مطرح شده در این بازدید علمی- تخصصی بود.